Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Urinetherapie
Urinetherapie avatar

Bericht uit ons oud forum

Samanta:

Wat weten jullie van de urinetherapie? Werk het echt? 
Ik stel mij die vraag na het lezen van het boek: 
‘Urine, een bron van gezondheid’, Coen van der Kroon

Carlo:

Beste Samanta, 

De urinetherapie heb ik persoonlijk uitgeprobeerd om mijn psoriasis te laten verdwijnen. Met volle moed ben ik eraan begonnen met de achterliggende gedachte: “baat het niet, dan schaadt het niet”. Maar het resultaat was negatief. Geen enkele positieve invloed op het psoriasisverschijnsel was merkbaar. Ook deze therapie was één van de zoveelste ontgoochelingen ….. 

Groetjes, 
Carlo

Anouk:

Wel Carlo, ik weet niet hoe je urinethrapie gebruikt hebt maar het helpt me wel, als je psoriasis hebt dan moet je op die plekken smeren en dat helpt wel!

Share

1 Reactie tot „Urinetherapie
Urinetherapie avatar

  • Wellicht een beetje laat mijn reactie, maar ik kom nu pas op deze site. En wie weet inspireert het toch? Ik heb namelijk jaren last gehad van eczeem en jeuk en heb ook van alles geprobeerd. Pas toen ik urinetherapie ging toepassen verdween de klachten! En niet alleen de uitwendige klachten! Ik voelde me ook veel dichter bij mezelf. Maar je moet wel even volhouden. Elke ochtend trouw drinken, en ook overdag als het kan!

    Ook in mijn omgeving zijn oude mensen van Psoriasis genezen door urinetherapie. Een oude vrouw van 71 genas zelfs binnen een maand door elke ochtend haar urine te drinken! Dus doorzetten en vertrouwen hebben!!! Wees realistisch – verwacht een wonder! Osho

    Hartelijke groet
    Hilde

Geef een reactie

Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.