Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Psoriasis
Psoriasis avatar

Bericht uit ons oud forum

Samanta

Hallo, 
Wat is er te doen tegen psoriasis? Ik heb al veel zaken geprobeerd: 
tinctuur van het driekleurig viooltje 
baden met zout van de Dode Zee. 
Zalf van de stinkende Gouwe 
Calendula zalf (Goudsbloem) 
Er is mij verteld van eens onder een zonnebank te gaan speciaal tegen psoriasis, maar ik ben tegen zonnebanken omwille van de huidbeschadiging. 

Nu de psoriasis is opgetreden zo een maand geleden en in die tijd zijn er toch zaken waar kan rekening mee worden gehouden betreft allergische reacties op de huid? 
– Gaan zwemmen in een subtropisch zwembad, de hele dag lang (misschien een besmetting opgelopen, maar psoriasis is niet besmettelijk?) 
– Overgeschakeld van plastieke flessen water naar glazen flessen van het merk Spa 
– Lijnzaadolie gekocht omwille van de omega 6 die erin zit en elke dag een eetlepel tot mij genomen. 
– Veel olijven gegeten. 
– In een recreatiepark gaan zwemmen in een aangelegd meer (iets opgelopen?) Gisteren ook gaan zwemmen en vandaag werd het erger. 
– De laatste maanden doe ik aan badminton en zweet ik enorm veel , soms wat te veel vind ik 
– De laatste 2 maand koop ik verse bijenhoning van de imker en soms staat die pot naast mijn pc en at ik er wat te veel van 

Zo, dat was het ongeveer, ik geloof dat het ergens een allergische reactie op iets is. 

Iemand die nog hulpmiddeltjes weet? Liefst permanente! 

Groetjes, 
Samanta

Psoriasis zou te maken hebben met verminderde weerstand. Nu neem ik dagelijks een brooddrank tot mij om de weerstand op te bouwen. 
Een man die veel last had van psoriasis ging eens naar Australi? voor een paar maanden en ging veel zonnebaden. Hij was drie jaar lang van zijn psoriasis vanaf. 
Iemand anders ging eens een weekje gaan zonnebaden in het zonnige Griekenland en nadien was de psoriasis nooit meer teruggekeerd. 

Misschien moet ik eens een reis gaan reserveren? 

Very Happy

Samanta

Carlo:

Beste Samanta, 

Misschien ga ik je hier enkele teleurstellende woorden neerschrijven, maar ik mag je geen valse hoop geven: “psoriasis is een ziekte die tot op heden ongeneesbaar is”. Men kan wel het psoriasisverschijnsel een beetje verlichten door diverse behandelingen, maar genezen kan men het niet. 

Zelf ben ik reeds 31 jaren psoriasispati?nt. De ziekte verloopt met “ups and downs”. Ook ben ik lid van een zelfhulpgroep van psoriasispati?nten. Hier kan je alle informatie verkrijgen i.v.m. deze ziekte. Indien je verdere informatie wenst mag je mij mailen …. Ik zal je de nodige info doorgeven want er valt t? veel te vertellen over deze ziekte en daarvoor is deze topic te klein. 

Groetjes, 
Carlo

Pieter:

Misschien kan dit helpen: 
http://curezone.com/forums/m.asp?f=8&i=960 
http://curezone.com/forums/m.asp?f=8&i=966 

Pieter

Share

Geef een reactie

Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.