Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Over ons

Open geest gevraagd

Welkom op IndependentSpirituality.org waar we mensen trachten samen te brengen die interesse hebben in spiritualiteit, los van elke godsdienst, sekte of vooropgestelde denkrichting of geloof. Mensen met een open geest, die trachten het leven in zijn kosmisch verband te zien en in geestelijke harmonie te leven. Ook staan we open voor het onzichtbare, dat juist daardoor wel eens heel zichtbaar kan worden.

We vinden de autoriteit van godsdiensten, goeroes, heilige boeken, e.d., niet noodzakelijk om een vredige geest te laten ontstaan. Wij ervaren dogmatische “leiding” eerder als een belemmering.
Denk vooral niet dat spirituele ontwikkeling onmogelijk is zonder deze “voorbeelden”. Integendeel !
Meer hierover vind je in de rubriek “Onafhankelijke spiritualiteit”.

Je vindt op deze site ook informatie over natuurlijk leven, holistische gezondheidszorg, de toestand van onze planeet, alternatieve informatiebronnen en alles wat het leven op een gezonde wijze kan verruimen.

In vele artikels word je uitgenodigd om te reageren en je visie te geven, vragen te stellen, mooie ervaringen en teleurstellingen in je spirituele leven te beschrijven, voorstellen te doen, mensen uit te nodigen, bedenkingen, poëzie, enz. te delen. De meeste artikels van ons oude forum op MindInPeace.org zijn naar hier overgebracht.

Het is de bedoeling dat alle informatie die je op deze website vindt, ook van anderen, wordt gegeven vanuit een onafhankelijke visie.

Deze site wordt regelmatig uitgebreid.
Heb je interesse om mee te werken ? Geef een seintje.

Vergeet niet je vrienden en vriendinnen waarvan je het gevoel hebt dat ze op dezelfde golflengte zitten, op de hoogte te brengen van deze Onafhankelijke Spiritualiteit Connectie.

Je kunt je inschrijven, zodat je op de hoogte blijft en uitgenodigd wordt voor onze activiteiten. Klik daartoe rechtsboven op “Registreren”.

Om te reageren op artikels is inloggen niet noodzakelijk maar het mag wel.

Ik wens jullie alle licht en liefde toe,

Pieter

Share

2 Reacties tot „Over ons“

  • Mijn complimenten. Ik denk dat jullie een complete site hebben neergezet over spiritualiteit en daarmee best wel een grote groep mensen aanspreken (mij in ieder geval).

  • Beste Pieter,

    Complimenten voor de site. Misschien is het voor de bezoekers van de site wel leuk om een link naar http://www.djojintravel.nl op te nemen. De site is nog niet zo oud, maar zal over 3 maanden een compleet andere look en feel krijgen. Djoj in Travel is geen reisorganisatie, maar een soort van verzamelplaats van alternatieve en spirituele vakantie bestemmingen.
    Ik hoor graag van je.

    Warme groet,
    Charlotte Bouts

Geef een reactie

Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.