Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Planeet Aarde

Een artiest met een natuurlijke missie
Een artiest met een natuurlijke missie avatar

Andy Goldsworthy maakt kunst in de natuur en met de natuur.
Een heerlijke ontdekking voor degenen die inspiratie halen uit onze aarde.
Hieronder vind je verschillende boeken en een filmpje van deze kunstenaar.
Warme groeten,
Satya
danseres/choreografe
Malpas, William : Andy Goldsworthy : Touching Nature Kidderminster, Crescent Moon (1995) ISBN 1861710496
Malpas, William : The Art of Andy Goldsworthy Kidderminster, Crescent Moon (1998) ISBN 1861710321
Malpas, William : Andy Goldsworthy in Close-Up Maidstone, Crescent Moon (2003) ISBN 186171050X

Share

Aardgeesten in onze natuurgebieden
Aardgeesten in onze natuurgebieden avatar

Bijna niemand zal je serieus nemen als je over aardmannetjes, gnomen of kabouters, elfen, e.d. begint te praten. Dit wordt beschouwd als sprookjestaal of verbeelding en dus enkel voor kinderen geschikt. Dat is echter in sommige gevallen een vergissing, typisch voor deze tijd. Het hangt samen met het feit dat de gevoeligheid voor de frequenties van deze wezens blijkbaar zeldzaam is in onze maatschappij. Toch doe ik hier verslag van een waar gebeurd feit, al was het maar om jullie de mogelijkheid te illustreren dat het zou kùnnen bestaan. Geen bewijzen dus.

Zo rond het jaar 2000 ging ik wandelen in een natuurgebied ergens in West-Europa — ik zal de plaats beter niet noemen — waar het zalig toeven was omwille van de ongerepte natuur en schoonheid. Het is een van mijn favoriete activiteiten en ik heb dan ook steeds een intens meditatief contact met deze sfeer, de planten en de dieren. Ik ga naar de natuur zoals een gelovige naar de kerk. Lees de rest van dit artikel »

Share

5 concrete vragen aan de chemtrail-adepten
5 concrete vragen aan de chemtrail-adepten avatar

In de bezorgdheid om de gezondheid van de aarde en al wie erop leeft, treffen ons al jaren de berichten over de zogenaamde “chemtrails”. Dit zouden waaierende sproeistrepen zijn in de lucht. Dit in tegenstelling tot “contrails”, de gewone condensatiestrepen die ontstaan bij bepaalde weersomstandigheden achter straalmotoren van vliegtuigen.

Helderblauwe lucht

Helderblauwe lucht

Er bestaan talloze sites, foto’s en video’s die moeten aantonen dat het hier echt om een massaal besproeien van de bevolking gaat. Dit vooral in Nato-landen. De sproeistoffen zouden vooral aluminium zijn en ook barium. Niet bepaald gezonde stoffen.

Het probleem echter met de bewijsvoering Lees de rest van dit artikel »

Share
Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.