Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

5 concrete vragen aan de chemtrail-adepten
5 concrete vragen aan de chemtrail-adepten avatar

In de bezorgdheid om de gezondheid van de aarde en al wie erop leeft, treffen ons al jaren de berichten over de zogenaamde “chemtrails”. Dit zouden waaierende sproeistrepen zijn in de lucht. Dit in tegenstelling tot “contrails”, de gewone condensatiestrepen die ontstaan bij bepaalde weersomstandigheden achter straalmotoren van vliegtuigen.

Helderblauwe lucht

Helderblauwe lucht

Er bestaan talloze sites, foto’s en video’s die moeten aantonen dat het hier echt om een massaal besproeien van de bevolking gaat. Dit vooral in Nato-landen. De sproeistoffen zouden vooral aluminium zijn en ook barium. Niet bepaald gezonde stoffen.

Het probleem echter met de bewijsvoering van vele bewegingen zoals de Belfort Group en ook Amerikaanse, is dat we steeds op onze honger blijven zitten als het echt op serieuze objectieve bewijzen aankomt. In kwesties als deze volstaat het niet om met eindeloze beelden af te komen van witte strepen en te beweren dat dit chemtrails zijn en geen contrails. Uitspraken als “vroeger hadden we blauwe lucht en nu is het steeds mistig met witte sluiers” klinkt niet overtuigend genoeg als men zelf totaal andere evaringen heeft. Ook het feit dat er ergens meer aluminium in de grond aangetroffen wordt, is geen bewijs van een verband en/of van de mondiale omvang van het fenomeen. Want voor de duidelijkheid, de mogelijkheden om het weer te beïnvloeden door sproeien zijn uiteraard aanwezig, maar dat wil nog niet zeggen dat het verband bewezen is of dat het op zo grote schaal wordt toegepast.

Het is met alle complottheorieën gemakkelijk om dingen te “bewijzen” op een emotionele manier en met feiten die zogenaamd niet toevallig kunnen zijn. Of met het herhalen van anderen. We willen hierover objectieve informatie en sluitende bewijzen. We staan uiteraard open voor alles wat waar blijkt, ook als het ongelooflijk klinkt.

Vandaar hieronder enkele vragen die nog steeds onbeantwoord bleven.

Graag jullie concrete, objectieve reacties. Geen sites met algemene informatie hierover aub, want die hebben we al lang gevonden. Bedankt.

  1. Waarom zien we nooit “chemtrails” bij mooi weer, als er een hogedrukgebied is en er dus geen contrails gevormd worden door de lijnvliegtuigen?
  2. Zou het niet kunnen dat er gewoon veel meer lijnvliegtuigen in de lucht zijn en er ook meer vervuiling is?
  3. Waarom gaat er niemand eens met een vliegtuig achteraan en doet concrete metingen in en buiten de betreffende strepen?
  4. Als de regering de bevolking massaal zou willen vergiftigen, dan worden hun eigen kinderen en kleinkinderen toch mee vergiftigd? Die lopen immers ook rond in dezelfde omgeving. Om nog te zwijgen over deze regeringsleden zelf, die vooralsnog niet met gasmasker op straat komen.
  5. Als deze activiteiten massaal plaatsgrijpen, moet het technisch personeel van luchtvaartmaatschappijen hiervan op de hoogte zijn. Waarom is er dan wereldwijd nooit iemand die uit de biecht klapt? Dit geldt ook voor alle andere betrokkenen.

Pieter I.S.

Share

Geef een reactie

Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.