Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Zonnecrèmes gevaarlijker dan de zon?
Zonnecrèmes gevaarlijker dan de zon? avatar

Natuurlijke bescherming tegen de zon

Natuurlijke bescherming tegen de zon © John Foxx Images

De meeste zonnecrèmes die in de reguliere handel verkrijgbaar zijn, bevatten een hele lijst giftige stoffen. Sommige daarvan zouden, jawel, huidkanker kunnen veroorzaken. We zijn al jaren bang gemaakt voor de zon, maar de vitamine D die we door de zon op de huid aanmaken blijkt hoe langer hoe meer essentieel voor onze gezondheid. Vitamine D beschermt namelijk mee tegen huidkanker. Het immuunsysteem heeft de zon hard nodig.

Natuurlijk is het raadzaam om in de lente eerst voorzichtig aan de zonneschijn te wennen, maar waarom niet gewoon de huid bedekken met een kledingstuk en zo langzaam meer en meer aan de zon blootstellen? Natuurlijker en gezonder kan het niet.

Ben je toch wat roodgeblakerd, dan is er nog bv. Johannesolie.

Er worden ook hoe langer hoe meer natuurlijke producten ontwikkeld met bv. Broccoli-extracten of thee-extracten, voor als het toch nodig is te beschermen bij te snelle blootstelling. Een sterke bescherming tegen zowel UVA als UVB stralen geeft frambozenzaadolie. Hennepzaadolie zou ook redelijk goed beschermen.

Weet je van dergelijke serieuze natuurproducten, meld het gerust hieronder in je reactie. Bedankt.

Share

1 Reactie tot „Zonnecrèmes gevaarlijker dan de zon?
Zonnecrèmes gevaarlijker dan de zon? avatar

Geef een reactie

Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.