Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Natuurmiddelen

Zonnecrèmes gevaarlijker dan de zon?
Zonnecrèmes gevaarlijker dan de zon? avatar

Natuurlijke bescherming tegen de zon

Natuurlijke bescherming tegen de zon © John Foxx Images

De meeste zonnecrèmes die in de reguliere handel verkrijgbaar zijn, bevatten een hele lijst giftige stoffen. Sommige daarvan zouden, jawel, huidkanker kunnen veroorzaken. We zijn al jaren bang gemaakt voor de zon, maar de vitamine D die we door de zon op de huid aanmaken blijkt hoe langer hoe meer essentieel voor onze gezondheid. Vitamine D beschermt namelijk mee tegen huidkanker. Het immuunsysteem heeft de zon hard nodig.

Natuurlijk is het raadzaam om in de lente eerst voorzichtig aan de zonneschijn te wennen, maar waarom niet gewoon de huid bedekken met een kledingstuk en zo langzaam meer en meer aan de zon blootstellen? Natuurlijker en gezonder kan het niet.

Ben je toch wat roodgeblakerd, dan is er nog bv. Johannesolie.

Er worden ook hoe langer hoe meer natuurlijke producten ontwikkeld met bv. Broccoli-extracten of thee-extracten, voor als het toch nodig is te beschermen bij te snelle blootstelling. Een sterke bescherming tegen zowel UVA als UVB stralen geeft frambozenzaadolie. Hennepzaadolie zou ook redelijk goed beschermen.

Weet je van dergelijke serieuze natuurproducten, meld het gerust hieronder in je reactie. Bedankt.

Share

Desirée Röver over vaccinaties (mexicaanse griep e.d.)
Desirée Röver over vaccinaties (mexicaanse griep e.d.) avatar

Onderzoeksjournaliste Desirée Röver over de waanzin van vaccinaties. Dit is belangrijk ivm de Mexicaanse griep, maar ook in het algemeen, voor je kinderen, je familie en jezelf. Niet om zomaar mee eens te zijn maar het internet bulkt van de informatie hierover, zodat je het zelf kunt onderzoeken. Reken maar niet op de “gewone media”. De macht van de pharmaceutische industrie is enorm.

Desirée Röver schreef ook een boek over vaccinaties tegen baarmoederhalskanker.

Share

Vaccinaties: bescherming of ondermijning?
Vaccinaties: bescherming of ondermijning? avatar

klik op boek voor info of bestelling (= steun onze site)


Sinds de Mexicaanse griep is het vaccinatie-debat weer flink aangewakkerd. Hoe langer hoe meer blijkt dat enkel de farma-industrie hiermee gebaat is. Reeds in de jaren 70 schreef Dr. Jean Pilette hier een boek over. Natuurlijk zijn er alternatieven voor bescherming. Colloidaal zilver is maar één van de vele middelen om je immuunsysteem gezond te houden ipv het te belagen met het vergif van vaccinaties. Lees hier meer over in het boek “Vaccinatie – het einde van een mythe” van Viera Scheibner.
Wat vind jij van dit boek?

Share
Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.