Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Awareness Through the Body (ATB) kennismakings-tweedaagse
Awareness Through the Body (ATB) kennismakings-tweedaagse avatar

Aandacht — Ontspanning — Zelfkennis

Een tweedaagse waarin je kennismaakt met de basiselementen van deze specifieke manier van werken. Awareness Through the Body (ATB) kent drie grote pijlers: aandacht, ontspanning en zelfkennis.
Als mens ken je verschillende niveaus (zoals verstand, emoties en fysieke lichaam), maar wie ben je in ‘wezen’? Je onderzoekt de onderlinge relatie tussen deze verschillende niveaus en vindt manieren om deze te integreren tot één harmonieus geheel. Het ontwikkelen van een ‘innerlijke waarnemerspositie’ neemt hierbij een belangrijke plek in. Jezelf observeren vanuit een neutrale positie geeft inzicht in wát je doet en hóe je het doet.

Door Karin van der Plas

Wanneer: 24-25 januari 2015

Waar: Gent

Informatie: ATB

Share

Geef een reactie

Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.