Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Activiteiten agenda

Awareness Through the Body (ATB) kennismakings-tweedaagse
Awareness Through the Body (ATB) kennismakings-tweedaagse avatar

Aandacht — Ontspanning — Zelfkennis

Een tweedaagse waarin je kennismaakt met de basiselementen van deze specifieke manier van werken. Awareness Through the Body (ATB) kent drie grote pijlers: aandacht, ontspanning en zelfkennis.
Als mens ken je verschillende niveaus (zoals verstand, emoties en fysieke lichaam), maar wie ben je in ‘wezen’? Je onderzoekt de onderlinge relatie tussen deze verschillende niveaus en vindt manieren om deze te integreren tot één harmonieus geheel. Het ontwikkelen van een ‘innerlijke waarnemerspositie’ neemt hierbij een belangrijke plek in. Jezelf observeren vanuit een neutrale positie geeft inzicht in wát je doet en hóe je het doet.

Door Karin van der Plas

Wanneer: 24-25 januari 2015

Waar: Gent

Informatie: ATB

Share

GIF in onze cosmetica — voordracht Bazel
GIF in onze cosmetica — voordracht Bazel avatar

door Rineke van den Berg — complementair therapeut en schoonheidsspecialist voor huidverbetering

Het Gildenhuis – Kruibekestraat 33 – 9150 Bazel (B)

Aanvang: 14u (welkom vanaf 13:30)

Inkom 10 €

Inschrijven: gva.bazel@telenet.be – 03 321 38 32

Share

Voordracht-dialoog: Een binnenweg naar verlichting?
Voordracht-dialoog: Een binnenweg naar verlichting? avatar

islogo23 door Pieter I.S.
Datum en plaats nog vast te stellen.
Wens je op de hoogte te worden gehouden, schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Een fragmentje uit een vorige voordracht “Essentiële vragen over onafhankelijke spiritualiteit”: Lees de rest van dit artikel »

Share

Vakantie-avontuur Kasteel De Schans – Limburg (B)
Vakantie-avontuur Kasteel De Schans – Limburg (B) avatar

Een zomeravontuur om nooit meer te vergeten. Belevenissen waar je jezelf en anderen ontmoet. Ervaringen om diep te koesteren.

Dat is, kort samengevat, het Vakantieavontuur van Kasteel De Schans dat plaats vindt van 22 juli t/m 10 augustus 2012. Een week, midweek of weekend lang maak je plezier, laad je jezelf op en kom je tot nieuwe inzichten. Tot rust komen, ont-haasten, ont-moeten of therapeutische sessies: je kan kiezen uit verschillende thema’s en workshops.

Het Vakantieavontuur loopt 3 weken, van 22 juli t/m vrijdag 10 augustus, op en rond Kasteel De Schans, in de mooie natuur van Belgisch Limburg. Je slaapt in je eigen tent, caravan of camper, maar je kan ook een caravan of kamer huren. Het Schans-team zorgt voor alles, ook voor maaltijden. Ook die zijn een avontuur, maar dan voor je smaakpapillen.

Meer informatie

Gans het jaar zijn er ook alternatieve opleidingen, massages, therapieën en activiteiten ivm spiritualiteit.

Share

Activiteiten kalender
Activiteiten kalender avatar

Wij zijn enkel verantwoordelijk voor de evenementen door IndependentSpirituality.org georganiseerd: islogo23

Share
Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.