Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Acné
Acné avatar

Bericht uit ons oud forum

Jolanda:

Hallo allemaal

Ik ben op zoek voor mijn zoon van 17 jaar naar een oplossing voor zijn acné. Het zijn bij hem gelijk ontstekingen en zijn gezicht, borst en rug zitten ook vol. Wie weet een natuurlijk middel die hier tegen helpt?
Hij heeft nu ontstekings-remmers van de huisarts voor drie maanden. Maar na die drie maanden ga ik daar zeker niet mee verder, want ik ben daar niet voor.
Dus misschien weet iemand van jullie een remedie?
Vast bedankt en met veel hoop, Jolanda

Pieter:

Dag Jolanda,

Het punt is dat ontstekingsremmers het probleem niet echt oplossen, maar enkel het symptoom van de onderliggende toestand afremmen. Nevenverschijnselen zijn ook niet uit te sluiten.

Met gezonde voeding valt waarschijnlijk al veel te doen op een natuurlijke manier. Het vermijden van witte suikers (dus ook snoep, jam, frisdranken), dierlijke vetten en geraffineerd voedsel is heel belangrijk tegen acn?.

Een multivitaminen-mineralen supplement kan hier zeker van dienst zijn, maar pas op met te veel jodium.
Ook homeopatisch is hier volgens mij veel aan te doen.

Het zijn maar ideeën. Hopelijk heb je er iets aan,

Pieter

Jolanda:

Thank you!

Groetjes, Jolanda

Share

Geef een reactie

Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.