Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Wat is een harmonische relatie, liefde ?
Wat is een harmonische relatie, liefde ? avatar

Dit is een van de meest courante vragen die bij velen aan de orde zijn. Waarom is het toch zo moeilijk om een blijvend harmonische relatie te hebben ?

Misschien is het niet zo verwonderlijk, als je ziet dat de meesten in geestelijke verwarring leven. Ook wordt een beeld opgebouwd van de ander, waardoor een diep geestelijk contact onmogelijk is. Als beiden dit doen, heeft dus het ene beeld een relatie met het andere beeld ipv dat er een relatie is tussen twee geesten. Is dat liefde ? Of is het aantrekking en een wederzijds profiteren van elkaar ? Een soort ruil en behoeftebevrediging. Dikwijls worden enkel de aangename kanten van de ander echt aanvaard. Echte liefde is niet geven en nemen, maar onvoorwaardelijk geven en geven. Zonder enige verwachting. Beide partners dienen ook op alle levensgebieden – spiritueel, mentaal, gevoelsmatig, lichamelijk – een voldoende gemeenschappelijke frequentie te hebben, wil de relatie een langdurige kans op slagen maken. Harmonische relaties lijken wel zeldzaam, maar hen die het overkomt, weten hoe mooi het is.

Share

Geef een reactie

Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.