Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Hoe ga jij om met een ongezonde maatschappij ?
Hoe ga jij om met een ongezonde maatschappij ? avatar

Uit ons oud forum (2006)

In deze tijd is het niet gemakkelijk om je lichamelijke gezondheid te behouden of te verwerven. 
Er duiken regelmatig nog nieuwe invloeden op, die een aanslag vormen op ons welzijn: mobiele straling, vervuiling, voedingsadditieven, … Zie ook andere onderwerpen in deze rubriek. 
De “natuurlijke oplossingen” hiervoor zijn niet evident. Velen zien door de bomen het bos niet meer: talloze therapie?n en di?ten worden gelanceerd. 
Hoe ga jij hiermee om ? 

Joey:

Ik ben mijn eigen proefkonijn. Ik ben nu zo’n volle 4 jaar bezig met experimenteren vooral met voeding en voedingssupplementen. Ik heb zeker de nodige “Trial and Error” ervaren en heb gepakt wat werkt. Als iets totaal verkeerd uitpakte, maakte ik het zo belangrijk als mijn schoen veteren. Geen goed of fout, alleen gewenste en niet gewenste resultaten. Al moet ik wel eerlijk zeggen dat het “Trial and Error” gedeelte weleens frustrerend kon zijn, bleef ik niet lang in dat gevoel hangen, accepteerde de situatie en ging kijken hoe ik wel het gewenste resultaat kon krijgen. Ik ben momenteel zelf tarwegras en gekiemde zaadjes bij mij thuis aan het kweken. Ik heb ooit een voedingssupplement genaamd “LightForce” besteld uit Amerika (ben een vechtsporter) en dat genas mijn astma voor 3 jaar!!!! Ik gebruikte het een maand 3x per dag (toen was het op) en ben 3 jaar niet ziek geweest, zelfs geen verkoudje. 

En ik was iemand die elk jaar met zware bronchitus/of longontsteking liep en constant verkouden was (krijg ook elk jaar de griepprik). Op internet is er genoeg over LightForce te vinden daarom post ik het hier. Ik wordt volgende maand 25 jaar en heb zowat elk product getest. Als iemand vragen heeft post ze maar! 

Sorry als het allemaal wat onduidelijk is, maar ik moest echt een lang verhaal kort samenvatten. 

Ook ben ik van plan om in de toekomst een infrarood sauna te kopen. Nu gaat het niet want ik woon in een klein flatje. Zoiets is echt geweldig voor je lichaam.

Pieter:

Quote:
En ik was iemand die elk jaar met zware bronchitus/of longontsteking liep en constant verkouden was (krijg ook elk jaar de griepprik).

Joey, het is allicht een goede zaak dat je (voorzichtig) experimenteert met natuurlijke supplementen en producten, maar over de algemeen aanvaarde vaccins valt nog wel een en ander in twijfel te trekken. 
Volgende informatie over vaccins kan je interesseren: 
http://www.jankraak-taichitao.nl/content/website.php?hoofdpagina_id=1018

Share

Geef een reactie

Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.