Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Galstenen
Galstenen avatar

Bericht uit ons oude forum

Pieter:

Weet iemand een specifieke Ayurvedische behandeling tegen galstenen? Er bestaan wel middelen om die te vergruizen, maar dan zou er gevaar zijn voor vastraken van afgebroken stukken galsteen in het galkanaal, met grote gevolgen. 

Groetjes, 
Pieter

Katrien:

He Pieter, 

er is een kruid genaamd ‘sjilajit’ dat zeker hiervoor gebruikt zou kunnen worden. 
Sjilajit is gezuiverde asfalt uit het Himalaya gebergte, het is opbouwend, versterkend en is een levertonicum. Reeds in de oude geschriften wordt sjilajit beschreven als een produkt dat de moeilijkste ziekten kan genezen, het heeft de eigenschap van het lichaam te ontgiften, is weefsel vernieuwend, wordt aangewend bij lever-en galklachten, zelfs bij galstenen. 
Dat is wat ik er over weet. 

groetjes 
Katrien

Share

Geef een reactie

Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.