Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Over astrologie
Over astrologie avatar

De astrologie is, zoals vele oude beschouwings-technieken, gebaseerd op synchroniciteit, m.a.w. het samenvallen van gebeurtenissen zonder oorzakelijk verband.

Een zeer moeilijk gegeven voor hen die er a priori van uitgaan dat rationele verklaringen de enige manier zijn om tot inzicht te komen.

Astrologie kan een prachtig hulpmiddel zijn om, in vogelperspectief, een overzicht te krijgen van je leven en door te dringen in je gezondheidstoestand.

Astrologie wordt echter een verlammende keten, als zij misbruikt wordt om voor elke beslissing in het leven een voorspellende astroloog te raadplegen.

Pieter

Share

Geef een reactie

Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.