Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Wachten op de wetenschap?
Wachten op de wetenschap? avatar

De wetenschap lijkt tot op heden bijna uitsluitend het rationele denken te gebruiken. Andere mogelijkheden tot waarneming van de werkelijkheid worden uitgesloten.Bovendien willen de meeste wetenschappers enkel verschijnselen onderzoeken die volgens hun normen waar te nemen, te herhalen en te catalogeren zijn. Zo duurt het zeer lang eer sommige dingen aangetoond worden. De uitzonderlijke wetenschappers die toch andere wegen bewandelen, krijgen veel tegenstand. Als men werkelijk open staat voor onbekende geestelijke mogelijkheden, die misschien in strijd kunnen zijn met wat op dit moment als mogelijk wordt beschouwd, is er heel veel te ontdekken, zonder te geloven. Het prachtige van ons brein en lichaam is, dat het door een andere instelling, ook een ander frequentiebereik krijgt.

Share

Geef een reactie

Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.