Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Boek: De kracht van mijn onmacht
Boek: De kracht van mijn onmacht avatar

Klik op de cover voor meer info of bestelling (= steun onze site)

Ze werd voor 80% spastisch verklaard en zou haar gehele leven 24 uur zorg moeten. Inmiddels leidt ze haar eigen bedrijf vanuit haar rolstoel, geeft seminars en coaching aan mensen die anders willen leren denken.

Ze is getrouwd, heeft een gezonde dochter en heeft haar eerste boek: De kracht van mijn onmacht geschreven.
Joy van der Stel is geboren op 27 oktober 1975. Door zuurstofgebrek tijdens de geboorte kwam zij zwaar spastisch ter wereld. Haar ouders kregen te horen dat ze nog maar even moesten wachten met het drukken van de geboortekaartjes ‘Die is er morgen niet meer’ meenden de doktoren. Maar Joy is het levende bewijs dat de medici de waarheid niet in pacht hebben. Zij verplaatst zich in een elektrische rolstoel, functioneert geheel zelfstandig, heeft een eigen huis, een man, een mooie dochter en verdient haar eigen boterham. Ze laat zien dat je er zelf voor kiest of je in een hokje gaat zitten.
Share

Geef een reactie

Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.