Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Les Blancards
Les Blancards avatar

Je logeert in een gebouw waarvan de oudste delen dus nog dateren uit de 14e eeuw.  In de maanden juni en juli wordt het gebruikt als Healingcentrum, een liefdevolle plek om ECHT samen te zijn, waar veiligheid en geborgenheid hoog in het vaandel staan en daarbij de eeuwenoude architectuur en sfeer zoveel mogelijk respecterend.
 Welkom in Healingcentrum Les Blancards. 07110 Laurac en Vivarais – France-sud

Les Blancards

Share

Geef een reactie

Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.