Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Ayurveda, the art of living
Ayurveda, the art of living avatar

Heel interessante film van ± 2003. Zou nog op video of dvd moeten beschikbaar zijn. Hierin wordt de duizenden jaren oude Ayurveda uitgelegd en getoond, met diagnosemethoden, bereiding van traditionele geneesmiddelen, resultaten en genezingen. Leven in harmonie met de natuurlijke krachten. Hier kan men in het Westen nog veel van leren. En het wordt hoog tijd dat er meer belangstelling komt voor deze en andere natuurwijsheden. Vooral in een maatschappij die aan hoog tempo met nieuwe gifstoffen komt aandraven.

Wie heeft dit gezien?
Reacties welkom.

Share

Geef een reactie

Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.