Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Disclaimer
Disclaimer avatar

Wij hebben absoluut niet de bedoeling medisch advies te verstrekken. Deze site verschaft enkel alternatieve informatie. Het is aan ieder om kritisch te oordelen over de aangereikte mogelijkheden. We wijzen daarom elke verantwoordelijkheid ivm eventuele toepassingen af.

The purpose of this web site is not to deliver medical advice. This site only delivers alternative information. Every visitor has to judge the given possibilities critically. Therefore we reject all responsibilities concerning possible implementations.

Share

Reacties zijn gesloten

Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Boek van de maand

De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering? Ongelooflijk zijn inderdaad de resultaten voor je gezondheid. Klik op het boek voor meer informatie en/of om te bestellen, zo help je mee onze sitekosten te dragen. Bedankt.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.