Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Spirituele Levenscoaching

Je kunt bij Pieter een persoonlijk gesprek aanvragen ivm alle levensvragen, spiritualiteit, gezond leven, relaties, enz.

Pieter spreekt vanuit directe inleving, niet vanuit theorieën en heeft vele jaren ervaring met onafhankelijke spiritualiteit, relatietherapie, psychologie, metafysica, astrologie. Hij reikt geen krukken aan of pleisters op wonden, maar gaat met jou direct naar de kern van problemen en vraagstukken, en brengt ze in het licht van waarheid, om samen met jou oplossingen te ontdekken.

Deze gesprekken kunnen plaatsvinden in overleg (O-Vl.), eventueel ook online via Skype.

” Pieter hielp me een overzicht te geven over m’n eigen doolhof. Dankzij het gesprek kon ik weer helder kijken en beslissingen maken.” — anoniem

Vul hieronder het formulier in en je wordt spoedig gecontacteerd voor informatie, afspraak raadpleging.

Wijsheid zij met ons.


Je naam (noodzakelijk)

Je e-mailadres (noodzakelijk)

Je telefoonnummer (noodzakelijk)

Contacteer mij voor coaching/gesprek

Nota

Share
Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Boek van de maand

De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering? Ongelooflijk zijn inderdaad de resultaten voor je gezondheid. Klik op het boek voor meer informatie en/of om te bestellen, zo help je mee onze sitekosten te dragen. Bedankt.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.