Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Hoe erg is het effect van GSM’s op onze gezondheid?
Hoe erg is het effect van GSM’s op onze gezondheid? avatar

AntennemastHet klinkt ongeloofwaardig, dat het mobieltje echt zo schadelijk zou zijn. Wie kan het nog missen ?  Maar de telefonie-industrie heeft er alle belang bij om het gevaar voor de gezondheid te bagatelliseren.  Doet dit denken aan de tabaksindustrie ? Inderdaad. De bewijzen stapelen zich op. Het gaat niet enkel om opwarming van de hersenen. De gepulste straling van antennes en toestellen blijkt DNA af te breken en bereikt zeer hoge waarden in gesloten cabines (tram, trein, bus, …) Diverse wetenschappers wijzen op o.a. hersentumorgevaar. Niet echt een aantrekkelijk idee. Ik vind het waanzin om dit te negeren, voor welke reden dan ook.  Ik hoor iedereen zeggen: ja, het zal wel niet erg gezond zijn, maar ik kan niet zonder …

Verbaas je op de zeer informatieve website http://www.stopumts.nl Graag jullie inzichten hierin. Of vragen. Of besluiten …  Er wordt verondersteld dat een “oortje” de schade al wat vermindert, doordat de afstand tussen toestel en hoofd groter is.  Toch zijn er ook die beweren dat deze verbindingsdraad het schadelijk effect juist zou vermeerderen ??  Wie kan mij dit uitleggen ? Bekijk deze “stralingsthermometer” eens. Interessant om te weten. Ook voor je buren …  Dit gaat niet enkel over GSM/UMTS maar ook over uw binnenhuis-afstand-telefoon (DECT) of computer met Bluetooth/WiFi. http://www.stopumts.nl/showpic.php?picid=43

Pieter  (nog steeds in leven zonder mobieltje 😉 )

————————————————

Reacties uit ons vroeger forum:

Ons gezin is één van de weinigen die geen gsm meer heeft.  Ik was één van de eersten in 1997 die een gsm had van Philips. Ik gebruikt die zo een drie keren per week om mijn moeder op te bellen van op het kot (studententijd). Toen rond 2000 (?) de sms-tijd doorbrak, heb ik die weggedaan aangezien ik een vast telefoontoestel had. Mijn vriend heeft toen twee jaar later een gsm aangeschaft omdat hij die nodig had voor bereikbaar te zijn voor onze aannemer en ander werklui voor onze nieuwbouw. Daarna gebruikten we die zelden, ook omdat we toen wisten dat gsm niet zo gezond was zoals bleek uit vele sites op internet. Gsm hebben we toen verkocht en aangezien we nu dankzij telenet freephone overdag en ’s avonds gratis kunnen bellen.

Samanta

————————————————

Ik heb geen mobiel. Ik zie jongens dagelijks die zo’n ding in hun broekzak dragen. Dat veroorzaakt prostaatkanker!

Joey

Share

Geef een reactie

Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Boek van de maand

De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering? Ongelooflijk zijn inderdaad de resultaten voor je gezondheid. Klik op het boek voor meer informatie en/of om te bestellen, zo help je mee onze sitekosten te dragen. Bedankt.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.