Een belangrijke vraag is of het wel mogelijk is een betere, vredevolle maatschappij te creëren, zolang de individuen in zichzelf nog geen vrede en harmonie hebben.

Hoe gevaarlijk is uw GSM/mobieltje?
Hoe gevaarlijk is uw GSM/mobieltje? avatar

Is er reden tot ongerustheid? Langzaam maar zeker komen de gevaren aan het licht, ondanks de pogingen van de industrie om de berichten over gevolgen te minimaliseren.

Hier is een link naar het interessante tijdschrift ODE over deze zaak.Kijk eens op deze Nederlandse sites, waar heel prangende berichten staan over de straling van o.a. het heilig mobieltje of GSM: 

http://www.stopumts.nl 

http://www.nieuws-platform.nl/index.php 

http://www.radiationkills.tk/ 

http://home.planet.nl/~teuleger/ 

http://www.electroallergie.org/ 

http://www.feb.se/index_int.htm 

Straling zichtbaar gemaakt: http://www.gigaherz.ch/598/ 

 

Pieter

Share

Geef een reactie

Switch to English site
☼ Spiritueel netwerk ☼
www.spiritoo.com is het spiritueel sociaal netwerk met andere visie ivm privacy, zonder reclame, enz. Ga eens verkennen.
Boek van de maand

De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering? Ongelooflijk zijn inderdaad de resultaten voor je gezondheid. Klik op het boek voor meer informatie en/of om te bestellen, zo help je mee onze sitekosten te dragen. Bedankt.
Goedgekeurd label

isapproved

Dit eigen label geven we aan projecten die wijzelf of vrienden hebben kunnen ervaren en die we uitstekend vinden. Ze genieten ons vertrouwen en liggen in de lijn van onze site, dus met een onafhankelijke spirituele instelling.